Prostorni moduli

Pogledajte prostorne module koje smo pripremili za vas i odaberite onaj koji najviše odgovara vašim potrebama.

Modul 1

129m² čistog komfora prilagođeni su višečlanim porodicama sa decom u kojim svako ima svoj prostor za potpuni odmor. Prostran dnevni boravak sa staklenim zidom prema dvorištu otvara prostor i povezuje ga sa prirodom, dok radna soba dolazi kao njegov nastavak – idealna za rad “od kuće”.

Modul 2

130m² pretočenih u dve spavaće sobe, uz veliki dnevni boravak koji se nadovezuje na trpezariju sa kuhinjom. Kupatilo, hodnik i deganžman povezuju celu jedinicu u savršeno praktičan i komforan životni prostor.

Modul 3

130m² prostorija idealnih za manju porodicu. Komforna spavaća soba uz dnevni boravak sa trpezarijom i radnom sobom čine idealnu strukturu prostora i pružaju potpunu slobodu kretanja i uživanja.

Modul 4

130m² podeljenih na jedan otvoreni dnevni prostor sa kuhinjom i trpezarijom koje zajedno čine najveći deo kuće. Pored njih, uz komfornu spavaću sobu nalaze se i kupatilo, deganžman i tehnička prostorija.

Modul 5

129m² sa dve spavaće sobe (glavnom i dečijom) uz prostran dnevni boravak sa trpezarijom čine idealan raspored za porodice sa decom. Uz dosta svetlosti koja dopire kroz velike staklene površine i povezuje enterijer sa prirodom, potpuni komfor je zagarantovan.