Obezbedite sebi kvalitetan životni prostor u komfornom objektu koji pruža mogućnost uživanja u prirodi, planinskom vazduhu, šumama Avale i pogledu na toranj. Kreirajte svoju oazu mira i omogućite porodici da provede najveći deo godine u prirodi.

Svaki objekat nudi mogućnost prilagođavanja enterijera, što znači da parcele u potpunosti prate potrebe vlasnika. Blizina glavnom gradu i auto-putu čini Avala Park lako dostupnim i jednostavnim za komunikaciju. Svaki  objekat poseduje prostrano dvorište, privatni đakuzi (opcija) i garažu sa dva dodatna parking mesta.

avala-park-4

Život u prirodi

Tražite savršenu kuću za život ili samo za odmor? Mi vam nudimo oba!

Za grejanje objekta koristi se toplotna pumpa tako da objekat nudi potpunu energetsku efikasnost i samostalnost za svaku stambenu jedinicu. Objekti poseduju sistem tehničkog obezbeđenja G4S, a svim našim kupcima obezbedili smo besplatan projekat enterijera po svojoj želji.

Fotonaponski solarni sistemi koji se nalaze na krovovima objekata pružaju potpuni osećaj slobode i nezavisnosti. Solarni energetski sistemi obezbeđuju besplatnu energiju i oslobađaju vas od dodatnih i skupih troškova električne energije.

Solarni sistemi pružaju komfor i mogućnost da komotno, nezavisno i energetski efikasno koristite Vaš objekat, što je potpuno dovoljno za normalan i nesmetan život.

Uživajte u skladu sa prirodom.